Twitter Music permet tafanejar les preferències musicals dels artistes. (Foto: Twitter blog)
Twitter Music permet tafanejar les preferències musicals dels artistes. (Foto: Twitter blog)
EUA

Twitter llança la seva aplicació de música per a Apple i navegadors web

L'aplicació que permet saber quines cançons són populars a la xarxa de missatges curts ja funciona als Estats Units i altres països per al sistema operatiu d'Apple i els navegadors web. Encara no està disponible aquí ni per als usuaris d'Android.

RedaccióActualitzat
Escoltar la música més piulada a Twitter o tafanejar quines són les preferències musicals dels usuaris són dues de les opcions que permet la nova aplicació Twitter Music. La companyia tecnològica ha posat en marxa l'aplicació als Estats Units i altres països per al sistema operatiu iOS, d'Apple, i els navegadors web. Encara no està disponible aquí ni per als usuaris d'Android, però l'empresa assegura en el seu blog que hi està treballant.

Twitter Music es nodreix de l'activitat de Twitter i dels catàlegs de la botiga iTunes i de les plataformes Spotify i Rdio. L'empresa de l'ocellet no descarta ampliar aquestes fonts en el futur.

L'usuari de #music es troba amb cinc pestanyes que li ofereixen trobar talents ocults o fer tastets de cançons que li suggereix el programa, a més de consultar la música més popular o les preferències dels artistes que segueix.

De moment Twitter Music està operatiu als EUA, el Canadà, el Regne Unit, Irlanda, Austràlia i Nova Zelanda.

Fa temps que s'especulava amb l'entrada de Twitter al món de la música, sobretot després de la compra del servei australià We Are Hunted.
Anar al contingut