Twitter en català
Albert Cuesta ha publicat al seu blog el missatge que li ha enviat Twitter.
Barcelona

Twitter es traduirà al català aquest 2012, segons el periodista Albert Cuesta

Segons el periodista Albert Cuesta, impulsor de la iniciativa que sol·licita que Twitter es tradueixi al català, aquest fet acabarà sent una realitat. Així l'hi ha assegurat l'empresa a través d'un correu electrònic en resposta a les seves contínues i insistents peticions.

RedaccióActualitzat
Twitter ha manifestat, doncs, que abans que acabi el 2012 la xarxa social es podrà llegir i gestionar en català. Tal com afirma el periodista al seu blog, "no és per tirar coets, però sí la primera vegada que es comprometen a una data".

Cuesta argumenta que en la última actualització els idiomes de la xarxa s'han ampliat amb 7 noves llengües, algunes de les quals són molt més minoritàries que el català. Per aquest motiu promou una campanya perquè els tuitaires i la resta d'usuaris demanin que es permeti que aquesta xarxa social també pugui traduir-se al català.

Després de diverses respostes i promeses per part de l'empresa que gestiona la xarxa social, sembla que aquesta vegada va de debò, i que el Twitter en català veurà la llum durant aquest 2012.
Anar al contingut