El logo de Twitter a la pantalla d'un telèfon mòbil (Reuters / Mike Blake)
El logo de Twitter a la pantalla d'un telèfon mòbil (Reuters / Mike Blake)

Twitter confirma que treballa en l'opció que els tuits publicats es puguin modificar

La xarxa social provarà la nova eina els propers mesos només per als usuaris de la versió de pagament, Twitter Blue, abans d'estendre-la a la resta

Twitter ha confirmat que està treballant en una opció que permetrà editar i corregir els tuits ja publicats. D'entrada, la intenció és activar la nova eina els propers mesos només per als usuaris de Twitter Blue, la versió de pagament de la xarxa, que no està disponible a casa nostra. A partir d'aquesta prova, s'estendria la nova funció a la resta d'usuaris.

La companyia ho ha anunciat, evidentment, a través d'un tuit: "Ara que tothom ho demana... Sí, hem estat treballant en una opció per editar des de l'any passat". I afegeix: "No, no hem tingut la idea a partir de l'enquesta."

L'enquesta a què fa referència és la que va fer Elon Musk, també a Twitter, poc després de convertir-se en el màxim accionista de la companyia. Justament, va preguntar als seus seguidors si volien la funció d'edició i tres de cada quatre va respondre que sí:

Segons ha explicat després el cap de producte de Consum de Twitter, Jay Sullivan, en un fil a la xarxa social, han estat explorant "com crear una funció d'edició de manera segura des de l'any passat" i planegen començar a provar-la a Twitter Blue en els propers mesos.

Afegeix que ha estat una de les demandes més sol·licitades per part dels usuaris. "La gent vol poder corregir errors --de vegades vergonyosos--, errors tipogràfics i tuits que s'escriuen en calent". Fins ara, només es pot solucionar eliminant el missatge i tuitejant novament.

Sullivan apunta que el botó d'editar podria utilitzar-se indegudament per "alterar el registre de la conversa pública" i destaca que l'empresa té com a "principal prioritat" protegir la "integritat d'aquesta conversa".

En aquest context, ha informat que aquesta és només "una característica" que estan estudiant mentre treballen per "oferir als usuaris més opcions i control sobre la seva experiència a Twitter, fomentar una conversa saludable i ajudar les persones a sentir-se més còmodes" a la xarxa social.

ARXIVAT A:
Xarxes socials Twitter
Anar al contingut