TV3 tanca l'octubre com el millor mes d'audiència dels últims 13 anys

El 324.cat supera els dos milions d'usuaris aquest últim mes. A les xarxes, es multiplica per 10 el creixement de seguidors nous i impactes

Actualitzat

Aquest octubre és el millor mes d'audiència de TV3 dels últims 13 anys. La televisió pública ha augmentat el seu lideratge davant de totes les altres televisions. En unes setmanes convulses, més de 5 milions i mig de catalans han vist TV3 i el canal 324, i s'han superat rècords que feia anys que es mantenien.  A més, la televisió pública catalana és la més ben valorada, amb un índex qualitatiu del 8,6, el millor resultat mensual de l'any.

Ens hem de remuntar a l'any 2006 per trobar un mes amb tanta audiència a TV3. La sentència del procés, les protestes al carrer, els aiguats o l'exhumació de Franco han reforçat com feia temps la referència de la televisió pública amb els telenotícies i els programes informatius al capdavant.

Feia una set anys que el "TN vespre" entre setmana no tenia una audiència mensual mitjana tan alta i el del cap de setmana del dia 20 s'ha convertit en el més vist de la seva història. Els telenotícies del migdia són els que més creixen i el "TN Comarques" tanca el seu millor mes des de fa anys.

"Els matins" i el "TN matí" han arribat a més del 40% de quota. Juntament amb els programes "Planta baixa", "Tot es mou", "Més 324" i "Preguntes Freqüents" disparen els resultats dels canals públics. El "30 minuts" i el "Sense ficció" també ocupen els primers llocs del rànquing.

TV3 i 324 continuen mantenint el lideratge en qualitat, credibilitat i imparcialitat segons la consultora GFK.

 


"Polonia", "Està passant" o l'estrena d'"El suplement", "Joc de cartes" i l'"APM" completen l'èxit de la graella i estan la llista del 14 programes mes vistos del mes, que són tots de TV3.


Dos milions d'usuaris al 324.cat

Els èxits també són digitals. La setmana de la sentència (del dilluns 14 d'octubre al diumenge 20) es va marcar un nou rècord de reproduccions de vídeo a la carta, amb 5,9 milions de reproduccions i també rècord d'audiència a les aplicacions de TV connectada.

El 324.cat supera els dos milions d'usuaris aquest últim mes i registra la millor audiència des de l'octubre del 2017. L'app del 3/24 fa la seva millor audiència des del desembre del 2017, amb 170.000 usuaris únics.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, registra 700.000 usuaris a internet durant el mes d'octubre, la millor audiència des del novembre del 2017. L'app de Catalunya Ràdio també obté la millor dada, amb 120.000 usuaris únics.

A les xarxes, es multiplica per 10 el creixement de seguidors nous i impactes. El 324.cat és líder informatiu a Twitter amb més de 560.000 seguidors. A Instagram, amplia el lideratge i ja supera molts mitjans d'abast espanyol amb més de 230.000 seguidors amb vídeos com aquests:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Arran del malestar que ha generat la sentència del procés, molts joves han sortit al carrer i s'han situat a primera línia. Alguns, en les manifestacions pacífiques. D'altres, enfrontant-se a la policia durant nits d'actes violents. Hi hem parlat. ​ ​Darrere l'anonimat, tapat amb caputxa i un buf, un jove assegura que no té ganes de ser al carrer i que crema contenidors com a autodefensa. Un altre parla d'un canvi de paradigma en les seves mobilitzacions. També expliquen la mecànica de l'acció. Llancen objectes a molt curta distància contra les furgonetes de la policia. Una actuació que no es veu condicionada per la presència dels antiavalots, situats a pocs metres de distància, que els poden detenir. ​ ​Però hi ha joves que no volen passar a aquest tipus d'acció i continuen amb la mobilització pacífica. Entre els seus motius, hi ha una varietat d'opinions: des dels que justifiquen els actes vandàlics, tot i que no volen participar-hi, fins als que els rebutgen directament. ​ ​Un mateix fi i dues maneres d'afrontar un conflicte. Però tots coincideixen en una mateixa emoció: la ràbia. Diuen que no se senten representats pels polítics i que no pararan fins que els escoltin. I avisen que el que està passant és com una bola de neu que cada vegada es farà més gran. ​ ​#Play324 #SentènciaProcés

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La devastació pel desbordament del Francolí, des de l'aire. Hem sobrevolat la zona de la Conca de Barberà i les Garrigues devastada pels aiguats. L'helicòpter ha seguit el recorregut del riu Francolí, que s'ha desbordat en diversos punts. Ha passat per Montblanc, l'Espluga de Francolí, Vimbodí i l'Albi, les poblacions més afectades. ​ ​Un home ha mort i cinc persones continuen desaparegudes a causa dels aiguats. La víctima mortal intentava recuperar el cotxe aparcat a la rambla Riera i Penya, a Arenys de Munt, quan l'ha arrossegat l'aigua. Han trobat el seu cos a la platja de Caldes d'Estrac. Una dona i el seu fill han desaparegut quan la crescuda del riu s'ha endut el bungalou on vivien a Vilaverd. A l'Espluga de Francolí, dues persones podrien haver quedat atrapades en un vehicle que s'ha trobat al barranc de Sant Joan, segons Protecció Civil. També busquen un camioner belga. Han trobat el seu vehicle al riu Francolí. ​ ​​La llevantada més important de l'any ha deixat fins a 267 litres per metre quadrat en alguns municipis. ​ ​#Play324 #324eltemps

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Les Marxes per la Llibertat convocades per l'ANC i Òmnium arriben avui a Barcelona. Les cinc columnes van sortir dimecres de Tarragona, Tàrrega, Berga, Vic i Girona i han fet dues nits en trams del camí. Cadascuna recorrerà uns 100 km. ​ ​Ahir les cinc columnes inicials es van convertir en tres, que han sortit aquest matí de Martorell, Sant Quirze del Vallès i Premià de Mar. Una nova columna s'ha afegit avui a les marxes, ha arrencat a Castelldefels i recorrerà la C-31 pel Baix Llobregat. ​ ​Els manifestants, que reclamen la llibertat dels líders independentistes condemnats, es trobaran al centre de Barcelona cap a les 5 de la tarda i coincidiran amb la manifestació de la vaga general. Les columnes entraran per la Meridiana, la Gran Via i la Diagonal. ​ ​Trobaràs tota la informació a 324.cat/sentencia ​#SentènciaProcés #Play324 #MarxesXLlibertat

A post shared by 324cat (@324cat) on

 

ARXIVAT A:
TelevisióInternet
Anar al contingut