Barcelona

TV3 presenta nous serveis al Mobile World Congress

Televisió de Catalunya també participa en el principal congrés mundial sobre la telefonia mòbil, que per tercer any consecutiu se celebra a la Fira de Barcelona. Entre les novetats que ha presentat la televisió catalana, destaca una versió per a mòbils del portal TV3minuts i de la pimera sèrie per a mòbils, "A Pera picada".

Actualitzat
La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals exposa al Mobile World Congress de Barcelona totes les seves novetats en el camp de tecnologies mòbils. Entre altres serveis, TVC ha presentat la versió per a mòbils del portal de vídeo TV3minuts, un servei gratuït de vídeo en què s'ofereixen resums de 3 minuts d'alguns dels programes que s'emeten per TV3. A més, també es pot veure un avanç dels continguts dels programes de l'endemà. Aquests vídeos estan disponibles en versió per a mòbils, internet o podcast, i també s'hi pot accedir enviant un SMS al 7033 amb la paraula clau TV3MINUTS.

Una altra de les novetats destacades és la primera sèrie de TV3 produïda especialment per al telèfon mòbil, "A Pera picada". En aquesta sèrie, protagonitzada per Joan Pera i Roger Pera, es pot seguir a través de 13 episodis les aventures que viuen els dos actors en la vida "real" mentre roden la sèrie "13 anys i un dia".

També els continguts interactius dels canals de TDT s'han adaptat per a la telefonia mòbil, com una nova via per consultar la informació relacionada amb alguns dels programes de Televisió de Catalunya. Les aplicacions interactives dels canals digitals, desenvolupades conjuntament amb Orange, s'han adaptat per a aquests terminals per oferir, per exemple, dades estadístiques, resultats esportius o receptes de cuina.

El 3cat24 també és present al congrés del GSMA amb la seva versió de butxaca del 3cat24, en què es poden consultar les notícies més recents, les previsions del temps, la borsa o descarregar-se en MP3 l'últim butlletí disponible dels informatius.
Anar al contingut