TV3 i Catalunya Ràdio s'estrenen a TikTok, l'app de vídeos curts més popular del món

RedaccióActualitzat

Des d'avui ja podem trobar el perfil de TV3 i el de Catalunya Ràdio a l'aplicació TikTok. Els mitjans públics s'obren pas a l'aplicació de vídeos curts més popular del món, una de les més descarregades, amb més de mil milions d'usuaris arreu del planeta, i la majoria força joves.

TikTok és una app de microvídeos on domina la creativitat més esbojarrada, a la qual també es volen sumar TV3 i Catalunya Ràdio. És una de les propostes per commemorar els 25 anys de la presència de TV3 i Catalunya Ràdio a la xarxa, quan es va penjar el primer web.

L'element més important a TikTok és la creativitat. Els vídeos són curts i estan plens d'efectes, filtres i muntatges impossibles. Molts dels continguts giren al voltant de les tendències, que sovint són mundials i s'adapten per zones i països.

Els usuaris se sumen a aquestes tendències i als reptes, sovint generades pels principals "tiktokers".

L'altre element clau de TikTok és la música. Té un gran repertori de músiques per escollir i reinterpretar. Les pots ballar, fer un "lipsync" o senzillament utilitzar-les de fons per als vídeos.

@tv3cat

Comencem! El tag de la Laia Fontan, la Janina de "Les de l'hoquei". ##putafingerdown ##abaixaundit ##lesdelhoquei

♬ original sound - tv3cat

 

Què hi trobaràs al TikTok de Catalunya Ràdio? La idea és apropar-te els millors moments d'entreteniment de la ràdio sense deixar de banda els continguts creats expressament per a la xarxa ni perdre mai de vista els nostres objectius principals: la normalització lingüística i ser a prop teu.  

 

@catalunyaradio
ARXIVAT A:
Tv3Catalunya RàdioDigital Internet
Anar al contingut