Caldes de Malavella

TV3 i Catalunya Ràdio, entre els premiats per l'APEI

L'Associació Professional d'Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet (APEI) ha guardonat el programa de TV3 "30 minuts", el periodista de Catalunya Ràdio Manel Fuentes, la qualitat de la retransmissió de la visita del papa i la trajectòria d'Adelina Castillejo amb els premis Catalunya-Micròfons dels Informadors. Els guardonats han recollit les distincions aquest dissabte al vespre a Caldes de Malavella.

Actualitzat
Manel Fuentes, Adelina Castillejo i els equips del programa "30 minuts" i de la retransmissió de la visita del papa a Barcelona han recollit aquest dissabte al vespre els seus Micròfons dels Informadors. L'Associació Professional d'Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet ha reconegut la seva professionalitat en una gala celebrada a Caldes de Malavella.

L'APEI ha guardonat Manel Fuentes per l'increment d'audiència del programa que dirigeix i condueix, "El matí de Catalunya Ràdio". L'espai ha recuperat més de 100.000 oients i s'ha reconvertit en el programa líder del país, fet que ha contribuït a fer de Catalunya Ràdio la cadena més escoltada. Per la seva banda, Adelina Castillejo, cap de Responsabilitat Social del Grup d'Emissores de Catalunya Ràdio, ha estat distingida per la seva trajectòria en diferents mitjans de comunicació. Tots dos professionals han coincidit a destacar l'equip de l'emissora en la gala de recollida dels premis, celebrada a l'Hotel Balneari Vichy Catalán.

Per altra banda, i ja en la categoria de televisió, l'Associació Professional d'Informadors de Premsa, Ràdio, Televisió i Internet també ha reconegut el programa de TV3 "30 minuts" i la qualitat de la retransmissió de la visita del papa a Barcelona que Televisió de Catalunya va fer per a tot el món.
Anar al contingut