Barcelona

TV3 estrena "Arròs covat" i "240, el nen clònic", dues sèries en exclusiva per internet

TV3 estrenarà aquesta setmana alguns programes íntegrament per internet. Fins ara, s'havien estrenat alguns capítols de sèries de ficció, però mai una temporada sencera. Per això, el 4 de setembre, es posa en marxa el lloc web www.tv3.cat/exclusives, des d'on es podran veure les sèries per a adults "Arròs covat" i "240, el nen clònic". La primera tracta del conflicte de fer-se gran i tenir la sensació que les oportunitats passen pel davant, i la segona mostrarà maneres noves i originals d'entendre la procreació.

Actualitzat
Les primeres estrenes de la temporada a internet són dues sèries d'animació per a adults: "Arròs covat", una sèrie creada per Juanjo Sáez, que també forma part de les novetats del 33 per a aquesta tardor i "240, el nen clònic".

"Arròs covat" és una coproducció de TV3 i Escándalo Films, basada en la idea original i les il·lustracions de Juanjo de Saéz. Se'n podrà veure un capítol cada setmana a partir del 4 de setembre a www.tv3.cat/exclusives. Al videoblog de la sèrie www.tv3.cat/arroscovat es podran trobar els comentaris de Xavi Masdéu, el protagonista, les cançons, els paisatges o les receptes d'arròs de la tieta valenciana.

"Arròs covat" parla d'en Xavi. Té 30 anys i té la sensació constant que se li cova l'arròs. És un dissenyador d'èxit, modern, cosmopolita que té un estudi de disseny gràfic. És reflexiu i intel·ligent, però un absolut incompetent sentimental. Això amarga l'existència a la seva xicota –la Sònia–, de qui està completament enamorat, tot i que últimament no para de mirar amb desig totes les noies amb qui es troba, en especial la Luz, una noia que és pura temptació per ell.

L'altra sèrie és "240, el nen clònic", una coproducció de TV3 i Yankee Pay. També s'estrenarà a partir del 4 de setembre i tindrà una peridodicitat de dos capítols per setmana.

El videoblog del 240 www.tv3.cat/240 serà la botiga virtual d'aquest invent revolucionari, un nen clònic que es ven en tetrabric. La sèrie tracta sobre les pors dels pares sobre com serà el seu futur fill.
Anar al contingut