TV3 desperta el dia amb una nova aposta informativa: el "TN matí"

RedaccióActualitzat

S'estrena el nou "TN matí", amb Ariadna Oltra. Des d'aquest dilluns, cada dia, a partir de dos quarts de set, el "Telenotícies matí" despertarà els espectadors i els posarà al dia en una nova aposta informativa de TV3.

Després, just abans de dos quarts de nou, arrencarà la nova temporada d'"Els matins", amb Lídia Heredia, el programa informatiu líder als matins a la televisió. L'entrevista amb els protagonistes de l'actualitat continuarà sent el plat fort del programa, juntament amb l'anàlisi, la veu dels experts i el seguiment en directe de tot allò que passi al carrer i a les institucions.

I a la tarda, aquest dilluns també torna "Tot es mou" amb més finestres a l'exterior i enganxats a l'actualitat però també amb nous espais amb Carme Ruscalleda, Juliana Canet i Elisenda Pineda.

 

"Planta baixa", el 16 de setembre

Una altra de les apostes de la temporada de TV3 és "Planta baixa", el magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. Presentat per Ricard Ustrell, el programa començarà el dilluns 16 de setembre.

S'emetrà de dilluns a divendres d'11.50 a 13.55.

 

ARXIVAT A:
TelevisióTv3
Anar al contingut