TV3 crea el Laboratori de Formats

El Laboratori de Formats és un observatori de noves tendències, bones pràctiques i innovació en televisió que buscarà iniciatives d'èxit per a la programació, detectarà tendències en xarxes socials, continguts digitals i interactivitat, i les noves tendències tecnològiques aplicables als espais de negoci de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA).

Actualitzat

TV3 ha posat en marxa el Laboratori de Formats, una iniciativa per observar tendències, bones pràctiques i projectes innovadors i d'èxit en gèneres i formats televisius de tot el món. Amb aquesta iniciativa, l'àrea de Nous Formats de TV3 es posa al servei de les àrees de producció de continguts i de programació, que seran les destinatàries dels informes periòdics sobre la programació de cadenes de tot el món que prepararà el Laboratori de Formats.

"Es tracta que puguin veure bones pràctiques d'èxit de tot el món per poder tenir inspiració i més possibilitats de producció i, alhora, conèixer millor la competència", explica Miquel Garcia, cap de Nous Formats de TV3 i responsable del nou servei. Des del Laboratori de Formats també s'impulsaran i tutelaran pilots de programes i es buscaran nous talents de les universitats i sectors emergents.

Un altre àmbit de recerca serà el digital, en què es detectaran les tendències en xarxes socials, en continguts digitals, en interactivitat i també les noves tendències tecnològiques que es puguin aplicar als diferents espais de negoci de la CCMA.

tv3.cat

Anar al contingut