Turull surt quatre hores de la presó per visitar el seu pare a l'hospital
Jordi Turull, durant la seva intervenció final en el judici del procés
Sant Joan de Vilatorrada

Turull surt quatre hores de la presó per visitar el seu pare a l'hospital

Turull també ha sol·licitat sortir del centre penitenciari dimarts i dimecres per veure el seu pare, que està ingressat per una malaltia greu

Actualitzat

La Sala de Vacances del Tribunal Suprem ha concedit un permís extraordinari perquè Jordi Turull sortís de la presó de Lledoners per visitar el seu pare a l'hospital.

El conseller de Presidència durant el govern de Carles Puigdemont ha sortit durant quatre hores per estar-se amb el seu pare, que està ingressat per una malaltia greu. Turull ha marxat de Lledoners al voltant de quarts de sis de la tarda i hi ha tornat per passar-hi la nit.

Turull també ha sol·licitat sortir del centre penitenciari per visitar el seu pare dimarts i dimecres. El mes de novembre passat, Turull ja va rebre un permís extraordinari per visitar el seu pare a l'hospital.

Turull està en presó preventiva des del 23 de març de l'any passat, a l'espera de la sentència del judici del procés.

La setmana passada, Josep Rull també va sortir de Lledoners per acompanyar el seu fill en una operació. Mentrestant, el president d'Òmnium, Jordi Cuixart, està a l'espera de rebre resposta del Suprem per assistir al naixement del seu fill, previst per al mes vinent. Cuixart va poder sortir de la presó el 15 d'agost per sotmetre's a una operació d'orella.

ARXIVAT A:
Jordi TurullGovern empresonatJudici procés
Anar al contingut