Josep Rull sortint de l'Hospital de Terrassa camí de Lledoners
Josep Rull sortint de l'Hospital de Terrassa camí de Lledoners

Turull, Sànchez, Rull i Forn reben l'alta i tornen cap a Lledoners

Els presos que van fer vaga de fam ja han passat la fase de més risc i ara, a Lledoners, seguiran una dieta especial

Actualitzat

Després de quatre dies a la unitat d'hospitalització penitenciària de l'Hospital de Terrassa, els presos que van fer vaga de fam, Turull, Sànchez, Rull i Forn, han estat donats d'alta a les quatre de la tarda i ja tornen a ser al centre penitenciari de Lledoners.

 

 

L'evolució de tots quatre ha estat molt bona durant aquests dies, en què han començat la realimentació sota un exhaustiu control mèdic, amb anàlisis i exploracions constants.

Tot i no estar al 100% recuperats, ja han passat la fase de més risc i ara, a Lledoners, seguiran una dieta especial amb aliments restringits i control de calories durant cinc dies més.

El servei mèdic de la presó serà qui s'encarregarà de fer-los els controls pertinents i administrar-los els suplements vitamínics que necessitin. 

Tots quatre han anunciat que tornen a Lledoners "més recuperats" amb un missatge idèntic en què han destacat l'atenció mèdica rebuda a l'Hospital de Terrassa.

 

 

Jordi Sànchez, Jordi Turull, Joaquim Forn i Josep Rull van abandonar la vaga de fam en considerar que s'han aconseguit alguns dels objectius de la protesta, com l'activació del Tribunal Constitucional pel que fa als seus recursos d'empara, i la mirada internacional sobre la situació política a Catalunya. Tots quatre denunciaven el que consideraven que és l'obstrucció de la seva causa per part del Tribunal Constitucional.

 

Notícia reacionada: JxCat, ERC i la CUP defensen junts a Ginebra la demanda dels diputats presos a l'ONU

 

ARXIVAT A:
Procés catalàJordi TurullJosep RullJordi SànchezJoaquim FornVaga de fam
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut