Sànchez, Rull i Turull demanen la suspensió del judici de l'-O (ACN)
Sànchez, Rull i Turull demanen la suspensió del judici de l'-O (ACN)

Turull, Rull i Sànchez demanen ajornar el judici tres setmanes per estudiar les proves

Les defenses de Junqueras, Romeva i Forcadell ho tornen a reclamar en nous escrits

RedaccióActualitzat

Les defenses de Jordi Sànchez, Jordi Turull i Josep Rull han demanat al Tribunal Suprem la suspensió del judici contra els líders independentistes durant tres setmanes, per tenir prou temps per estudiar totes les proves i que no es vulneri el dret de defensa.

A l'escrit es reclama que aquest termini de tres setmanes compti a partir de l'arribada a la sala del Suprem d'aquests documents, per garantir "l'efectiu exercici de defensa" dels seus representats i de la resta de les parts.

A més a més, l'advocat, Jordi Pina, torna a demanar la immediata llibertat dels tres polítics per poder preparar el judici amb garanties i també denuncia la prohibició, a la presó de Soto del Real, de l'ús dels ordinadors que contenen la causa.


Forcadell, Junqueras i Romeva ho tornen a demanar


La petició també l'han tornat a fer les defenses d'Oriol Junqueras, Raül Romeva i Carme Forcadell. Aquest dimarts han presentat un nou escrit demanant que ajorni l'inici del judici tres setmanes des que es va comunicar la data del mateix, és a dir, des del divendres passat. L'advocat de Junqueras i Romeva ja va fer aquesta petició el 28 de gener, quan encara no es coneixia el dia del començament del judici.

Mentrestant, aquest matí el president del Parlament, Roger Torrent, ha visitat Carme Forcadell i Dolors Bassa, empresonades a Alcalá Meco. Aquest dilluns va a anar veure els set dirigents independentistes empresonats a Soto del Real. Torrent va denunciar que s'ha requisat roba i objectes de color groc als presos.

Els familiars dels empresonats denuncien que la calefacció no funciona i que quan els presos van arribar es van trobar unes cel·les especialment brutes. També denuncien que se'ls han retirat fotos de família, i fins i tot un exemplar de la revista "El Jueves" a Raül Romeva, amb l'argument que es tracta d'una publicació políticament incorrecta.

 

ARXIVAT A:
Judici procésJudicialProcés catalàGovern empresonatPolicialJordi SànchezJordi TurullJosep RullRoger Torrent
Anar al contingut