Turull: "El Suprem ha actuat amb absolut menyspreu pel Parlament de Catalunya"

En una entrevista a TV3 des de Lledoners, l'exconseller de Presidència assegura que en el judici pensarà "més en les properes generacions que en les properes eleccions"

Actualitzat

L'exconseller de Presidència Jordi Turull ha lamentat que el Tribunal Suprem hagi impedit la compareixença dels exconsellers empresonats aquest dimarts al Parlament. En una entrevista a TV3 des del centre penitenciari de Lledoners, Turull assegura que l'alt tribunal ha actuat "amb absolut menyspreu" cap a la cambra catalana.

"El Suprem no pot dir que serà garantista durant el judici quan avui ha actuat amb absolut menyspreu pel Parlament de Catalunya."


A pocs dies de l'inici del judici del procés, Turull explica que ho afronta "amb molta serenor i convicció", i que marxaran de Lledoners cap a Madrid "amb més força interior i fortalesa" que quan van arribar a la presó catalana.

Sobre el judici, que se celebrarà a les portes de les eleccions municipals i europees, l'exconseller de la Presidència no es mostra preocupat per si aquest fet pot perjudicar els exconsellers que s'asseuran en el banc dels acusats.

"En aquest judici pensaré més en les properes generacions que en les properes eleccions."

 

 

Questionari Jordi Turull by Moderador Noticies Web on Scribd

 

ARXIVAT A:
Jordi TurullJudici procésGovern empresonatProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut