Imatge d'arxiu del portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull.
Imatge d'arxiu del portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull.
Barcelona

Turull, convençut que el cas donarà un tomb i que retiraran la imputació a Oriol Pujol

El portaveu de CiU ha explicat a "El matí de Catalunya Ràdio" que la transcripció en castellà de les converses gravades en què es basa la imputació d'Oriol Pujol no tenia res a veure amb el que es deia en català.

RedaccióActualitzat
El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, està convençut que després de la declaració d'Oriol Pujol el cas donarà un tomb i que se li retirarà la imputació.

En declaració a "El matí de Catalunya Ràdio", Turull ha explicat que Pujol està força satisfet d'haver declarat durant 10 hores perquè va poder escoltar les converses gravades durant un any i mig i aclarir-ne alguns continguts que s'havien tergiversat en la traducció al castellà.

Turull ha indicat que Pujol es va trobar que "hi havia converses que tal com havien estat escrites en el sumari, en castellà, no tenien res a veure amb el que deia en català". I n'ha posat un exemple: "En la traducció hi apareixia 'aquí hay para tirar', però quan se sentia la conversa en català es deia 'aquest patirà'."

A més, Turull també ha revelat que alguns fragments de converses personals s'havien descontextualitzat i emmarcat en l'assumpte de les ITVs.
Anar al contingut