"El matí de Catalunya Ràdio"

Tura apunta que les auditories del Palau de la Música podrien ser irregulars

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha assegurat, en declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", que els comptes que la Fundació del Palau de la Música presentava al seu Departament de forma anual estaven auditats. Per això, un cop s'ha destapat la mala gestió de Fèlix Millet al capdavant, Tura ha obert la porta a la possibilitat que les auditories fossin irregulars.

Actualitzat
"Caldrà veure si aquests justificants i argumentaris que es presentaven per demostrar que sí que es complia amb la finalitat fundacional (del Palau) eren o no eren falsos." Tura ha posat en dubte la legalitat de les auditories "vist el que estem veient aquests dies". La consellera de Justícia ha afirmat que sí que s'havia demanat prèviament explicacions al Palau per algunes presumptes irregularitats, però que sempre s'havien pogut justificar.

Tura ha admès que el seu departament, que fa el control administratiu de les fundacions, no va ser conscient de la magnitud d'aquestes irregularitats fins que la fiscalia va fer efectiva, amb els Mossos d'Esquadra, l'ordre de registre del Palau de la Música.
Anar al contingut