Tsunami Democràtic intenta bloquejar l'aeroport de Barajas amb 1.200 cotxes

Tsunami Democràtic intenta bloquejar l'aeroport de Barajas amb 1.200 cotxes

La Guàrdia Civil nega que hi hagi hagut col·lapse i diu que les cues que s'han format les ha provocat la pluja

Actualitzat

A banda de l'aeroport del Prat, principal punt de tensió en la resposta a la sentència del judici del procés, Tsunami Democràtic també ha fet una crida a bloquejar l'aeroport de Barajas, a Madrid.

El moviment assegura que 1.200 cotxes dificulten els accessos a la infraestructura. Els vehicles han iniciat una marxa lenta, enmig de la pluja que cau a la capital espanyola.

Per la Guàrdia Civil, en canvi, la circulació a l'entorn de Barajas es fa "amb total normalitat" dins dels incovenients d'un dia de pluja i no hi ha "cap col·lapse":


Els periodistes de TV3 han constatat que hi havia un trànsit intens i molta presència policial i de mitjans de comunicació, però sense un gran col·lapse:

 

Tsunami Democràtic ha informat que pretenen "traslladar les conseqüències de la repressió i de la manca de diàleg al nucli econòmic de l'estat i fer evident que el conflicte polític no només afecta Catalunya".

 

 

 

La DGT ha admès retencions, però les ha atribuït a un accident i a la pluja. Des d'Aena coincideixen en el diagnòstic.

 

Els activistes de Tsunami diuen que amb aquesta acció volen mostrar la seva "capacitat de mobilització, durant el temps que faci falta i allà on calgui".

ARXIVAT A:
Judici procés
Anar al contingut