Tall de l'AP-7 organitzat per Tsunami Democràtic al Pertús
Tall de l'AP-7 organitzat per Tsunami Democràtic al Pertús

Tsunami diu que l'acció del Barça-Madrid es veurà a les televisions de tot el món

El moviment reitera que no busca impedir el partit, però demana la implicació del Barça i dels jugadors per difondre el missatge "Spain, sit and talk"

RedaccióActualitzat

Tsunami Democràtic ha explicat al programa "Preguntes freqüents" les expectatives que té de cara a la mobilització prevista al voltant del Barça-Madrid de dimecres. En una entrevista atípica per Telegram, Tsunami ha recordat que la Lliga va decidir ajornar el clàssic quan encara no hi havia cap protesta convocada. Igualment, recorda que l'objectiu no és impedir el partit, sinó donar la màxima visibilitat a la reivindicació independentista, i assegura que l'acció es veurà per les televisions d'arreu del món que retransmetin el partit.

 

 

Tsunami demana la implicació del món de l'esport en la causa i considera que el missatge "Spain, sit and talk" és perfectament assumible tant per als directius com per als jugadors del Barça. Citen el cas del jugador Sergi Roberto, que es va pronunciar contra la sentència del procés, i deixen la porta oberta a un missatge el dia del clàssic: "Molts d'ells tenen un posicionament sobre el tema i potser el volen fer públic."

 

Aquesta actitud contrasta, segons Tsunami, amb la del club. Consideren que seria molt negatiu que un club com el Barça quedés al marge d'una reivindicació d'aquestes característiques, però reconeix que fins ara no han rebut cap resposta.

 

 

 

Sobre la mobilització en si, Tsunami Democràtic no en dona més detalls, però apunta que la ràdio serà "un objecte essencial".

 

I, en l'única resposta política, el moviment no entra a valorar les negociacions entre ERC i el PSOE per a la investidura de Pedro Sánchez. Diuen, però, que ara és una "taula sobre la possibilitat d'una investidura" i reivindiquen una negociació en tres eixos: autodeterminació, drets i llibertats.

 

ARXIVAT A:
Tsunami DemocràticEl Clàssic
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut