Igual que Ford, Fiat Chrysler prefereix invertir més als Estats Units en lloc de Mèxic (Reuters)
Igual que Ford, Fiat Chrysler prefereix invertir més als Estats Units en lloc de Mèxic (Reuters)
Nova York

Trump també sedueix Fiat Chrysler perquè inverteixi més als Estats Units

Aquesta companyia s'afegeix a Ford i anuncia que prioritza la seva producció d'automòbils als Estats Units en detriment de Mèxic, amb una inversió de mil milions de dòlars

RedaccióActualitzat

El grup automobilístic Fiat Chrysler també anuncia que prioritza el seu negoci als Estats Units en detriment de Mèxic. El grup invertirà mil milions de dòlars en dues de les plantes que té a Michigan i Ohio, cosa que li permetrà crear 2.000 llocs de treball nous. Aquesta inversió forma part d'un pla de modernització que es completarà l'any 2020, i que suposarà fabricar als Estats Units un dels models que ara es produeix en territori mexicà.

L'anunci de Fiat Chrysler es fa públic al cap de només cinc dies que Ford va comunicar que suspenia una inversió a Mèxic de 1.600 milions. Tot i que cap d'aquestes companyies ha admès que hi tingui cap relació, el fet és que el president electe, Donald Trump, ha criticat últimament les automobilístiques que venen als Estats Units però que han derivat la producció cap a altres països, i ha amenaçat de sotmetre-les a pressions aranzelàries.

Anar al contingut