Trump es posa mascareta i diu que mai hi ha estat en contra: "Té un moment i un lloc"
El president dels Estats Units, Donald Trump, aquest dissabte amb mascareta visitant un hospital militar (Reuters)

Trump es posa mascareta per primer cop en públic i diu que mai hi ha estat en contra

Ha visitat un hospital militar a prop de Washington, i els periodistes l'han gravat i fotografiat amb la mascareta en un passadís de l'hospital

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte el president dels Estats Units, Donald Trump, s'ha posat per primera vegada una mascareta en públic, i ha assegurat que mai no ha estat en contra de portar-ne.

Fins ara, el president nord-americà s'havia negat a utilitzar-la en actes públics, fins i tot en els pitjors moments de la pandèmia.

Trump s'ha posat mascareta durant la visita a un hospital militar als afores de Washington, on ha anat a veure veterans de guerra ingressats.

Les càmeres dels periodistes l'han gravat i fotografiat amb la mascareta caminant per un llarg passadís de l'hospital, al davant dels militars que l'acompanyaven.

El president dels Estats Units, Donald Trump, aquest dissabte amb mascareta visitant un hospital militar (Reuters)

"Tenen un moment i un lloc"

Però no ha admès pas haver-se equivocat menyspreant-les fins ara, més aviat al revés: ha assegurat que mai s'ha mostrat contrari a l'ús d'aquest element de protecció:

"Bé, probablement portaré una mascareta. Crec que quan ets en un hospital, especialment en aquest entorn particular on parles amb molts soldats i persones que, en alguns casos, acaben de sortir dels quiròfans, crec que és una gran cosa portar una mascareta. Mai he estat contra les mascaretes, però crec que tenen un moment i un lloc."

Donald Trump, aquest dissabte abans de la visita a l'hospital militar (Reuters)

Trump ha fet aquest gest mediàtic just després d'indultar Roger Stone, amic i col·laborador seu, condemnat per haver mentit sobre la trama russa de les eleccions del 2016 per protegir-lo precisament a ell.

També que el Tribunal Suprem del país hagi sentenciat que té l'obligació d'entregar la informació sobre els impostos que ha pagat, sentència que ell ha qualificat de "persecució política".

 

ARXIVAT A:
Trump Coronavirus
Anar al contingut