Angela Merkel i Donald Trump (Reuters)
Angela Merkel i Donald Trump (Reuters)

Trump critica Alemanya i la resta de països europeus per la seva política migratòria

Actualitzat

El president dels Estats Units, Donald Trump, ha criticat via Twitter la crisi que viu el govern alemany per les polítiques migratòries, així com l'actitud europea:

"El poble alemany està donant l'esquena als seus governants perquè la immigració està sacsejant la dèbil coalició de Berlín. La criminalitat a Alemanya està augmentant. Un gran error per part de tot Europa acceptar milions de persones que radicalment i violentament han canviat la seva cultura!"

 


El president nord-americà ha advertit que el que passa a Europa també podria passar als Estats Units. Precisament, aquests dies, la seva administració ha rebut molta pressió per aturar la separació de famílies a la frontera dels Estats Units amb Mèxic.

"No volem que ens passi a nosaltres el que està passant a Europa amb la immigració!"

 

 

El govern alemany es troba en plena crisi a causa de les polítiques migratòries. El ministre de l'Interior, Horst Seehofer, vol tancar fronteres. En canvi, la cancellera alemanya, Angela Merkel, creu que els països de la Unió Europea han d'arribar a un acord. L'executiu es va formar fa quatre mesos a partir d'una coalició entre partits molt dispars.

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut