Donald Trump fa broma amb una targeta roja, aquest dimarts a la Casa Blanca amb el president de la FIFA, Gianni Infantino (Reuters)
Donald Trump fa broma amb una targeta vermella, aquest dimarts a la Casa Blanca amb el president de la FIFA, Gianni Infantino (Reuters)

Trump adverteix Google, Twitter i Facebook: "Farien bé d'anar amb compte"

Els acusa d'afavorir les "notícies falses" contra ell. Google diu que el seu buscador "no es fa servir per establir una agenda política"

RedaccióActualitzat

Nou advertiment, o amenaça, de Donald Trump en la seva croada contra gegants d'internet com Google o Twitter. El president dels Estats Units els ha acusat aquest dimarts de censurar determinades informacions i de destacar notícies contra ell.

Concretament ha mencionat Google, Twitter i Facebook, i els ha dit que "vagin amb compte":

"Penso que Google està prenent partit per algunes persones i això és seriós, una acusació greu, el que està fent Google i altres. Mireu què passa a Twitter i Facebook. Farien bé d'anar amb compte. No es pot fer això a la gent. Ens arriben milers i milers de queixes. No ho podeu fer, això. Crec que Google, Twitter i Facebook estan trepitjant un terreny problemàtic i no es pot jugar amb la gent."

 

Ja fa dies el president dels Estats Units acusa aquests tres gegants d'internet d'haver "silenciat milions de persones", quan van tancar gran quantitat de perfils per la seva presumpta vinculació amb Rússia i l'Iran.

Aquest dilluns, Trump va acusar Google d'ocultar la cobertura de notícies sobre ell per part del que considera "mitjans justos" i prioritzar el que ell anomena "fake news", "notícies falses".

Google: ni agenda ni ideologia

Google ha negat rotundament aquestes acusacions. En un comunicat ha assegurat que el seu buscador "no es fa servir per establir una agenda política" ni tampoc orienta "els resultats envers cap ideologia política."

Per la seva banda, tant Facebook com Twitter han optat per no comentar les acusacions de Trump.

L'assessor econòmic de Trump, Larry Kudlow, ha assegurat que a la Casa Blanca "estan mirant" el que fa Google, i que "farien algunes anàlisis i investigacions". De moment no han detallat com pensen fer aquestes investigacions.

ARXIVAT A:
Trump FacebookGoogleTwitter
Anar al contingut