Trump diu que té el botó nuclear més gros que el de Kim Jong-un (Reuters)
Washington

Trump a Kim Jong-un: "El meu botó nuclear és més gros i potent, i, a més, funciona"

El president dels Estats Units desafia així, a través d'un tuit, el líder nord-coreà, que va dir en el missatge de Cap d'Any que sempre té el botó nuclear a punt al seu despatx

Actualitzat

Donald Trump ha contraatacat en l'intercanvi de comentaris –cada cop més pujats de to– amb Corea del Nord sobre la capacitat atòmica de tots dos països. Ha fet referència a les paraules pronunciades en el missatge de Cap d'Any per Kim Jong-un, que va dir que sempre té el botó nuclear a punt al seu despatx.

Ara, el president dels Estats Units, via Twitter, li ha recordat, literalment, que ell té "el botó nuclear molt més gros i potent que el seu". I, a més, "funciona".

 

 

Aquest nou desafiament de Trump coincideix amb la distensió entre les dues Corees arran dels Jocs Olímpics d'hivern, que es faran en una ciutat sud-coreana. Aquesta matinada, el règim nord-coreà ha anunciat en un comunicat la reobertura d'una línia calenta entre els dos països. S'interpreta com un nou gest de distensió després que Corea del Sud va convidar la veïna del nord a obrir negociacions perquè pugui participar en els Jocs Olímpics d'hivern, que es disputen mes vinent.

Anar al contingut