Equips de rastreig i de rescat buscant el nen desaparegut a Sant Llorenç des Cardassar (EFE)

Troben vuit dies després el cos del nen desaparegut en els aiguats a Mallorca

El cos ha estat localitzat a Son Carrió, municipi veí de Sant Llorenç des Cardassar, on va desaparèixer

Actualitzat

Els serveis de rescat de la Guàrdia Civil han trobat el cos sense vida del nen desaparegut com a conseqüència dels aiguats a Mallorca el passat dia 9. Comptant el nen, el balanç de víctimes mortals és de tretze persones.

En l'operatiu de recerca d'aquest dimecres hi havia 290 efectius repartits en 12 punts. Havien centrat la zona de recerca en la llera del torrent que passa per la població i que arriba fins al mar.

El cos del nen ha estat localitzat a uns 500 metres de l'últim pont de Sant Llorenç des Cardassar, a Son Carrió, segons les agències EFE i Europa Press.

 

 

La família del menor ha estat informada de forma gairebé immediata. La seva cerca ha estat incessant tant de dia com de nit des del vespre de la riuada que va afectar el Llevant de l'illa, especialment aquesta població.

 

 

El menor viatjava amb la seva mare i la seva germana en un cotxe des de Manacor fins a Capdepera quan els va sorprendre la pluja. Es van desviar a Sant Llorenç des Cardassar per la intensitat de les precipitacions i a l'entrada d'aquesta població es van veure sorpresos per una gran riuada que venia de la part alta del poble.

La dona va poder treure els dos menors del vehicle i la força de l'aigua els va arrossegar tots tres.

La nena va ser rescatada amb vida per un ciutadà alemany que circulava en bicicleta pel carrer. El cos de la mare el van trobar l'endemà a un quilòmetre de distància.

Dijous, l'operatiu va trobar efectes personals que podrien ser del menor i dissabte passat un particular va trobar-ne la motxilla a cala Morlanda, al sud de s'Illot.

La gran quantitat d'aigua que va caure en aquesta població, més de 250 litres per metre quadrat, va deixar el municipi molt danyat. El govern balear ha demanat la declaració de zona catastròfica per a les poblacions més afectades per les tempestes.

ARXIVAT A:
Illes Balears
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut