Les gàbies on hi havia els galls destinats a les baralles il·legals (ACN)
Les gàbies on hi havia els galls destinats a les baralles il·legals (ACN)
Gavà

Troben una seixantena de galls destinats a baralles il·legals a Gavà

Els animals s'han localitzat en una deixalleria abandonada, durant una investigació policial que ha permès desmantellar una plantació de marihuana valorada en uns 80.000 euros

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra troben en una deixalleria abandonada de Gavà, al Baix Llobregat, una seixantena de galls destinats a baralles il·legals. La troballa s'ha fet arran d'una investigació per localitzar una plantació de marihuana. Tot plegat ha acabat amb el desmantellament de la plantació, que estava en una finca que ocupava dues hectàrees, i la detenció de dues persones.

La investigació va començar fa uns dies arran de diverses denúncies sobre l'existència d'aquest cultiu que, finalment, van localitzar en una antiga deixalleria. En total hi havia més de 250 plantes que haurien suposat 72 quilos de marihuana. La droga hauria tingut un valor de 80.000 euros al mercat il·legal.

A més de la marihuana, els Mossos van trobar els 60 galls destinats a baralles i amb els quals feien apostes il·lícites. A la zona també hi van trobar fulles de cúter que es col·loquen a les potes dels animals per ferir greument els contrincants. Els dos detinguts, amb 11 antecedents, han quedat en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial.

Anar al contingut