Troben una sala oculta en un despatx de la Conselleria de Salut andalusa

Estava amagada darrere d'una prestatgeria en un despatx oficial i hi havia un sofà, una televisió, un vídeo, una taula baixa i una dutxa d'hidromassatge

RedaccióActualitzat

L'actual secretari general d'Investigació, Desenvolupament i Innovació de la Junta d'Andalusia, Isaac Túnez Fiñana, ha estat qui ha localitzat una habitació amagada darrere d'una prestatgeria al seu despatx oficial, on hi ha un sofà, un televisor, un vídeo, una taula baixa i una dutxa d'hidromassatge.

El descobriment el va fer per casualitat, ja que en el traspàs de canvi de govern, l'anterior secretari general, Rafael Solana, no el va informar de l'existència d'aquesta sala que va trobar en moure uns llibres i veure que la prestatgeria tenia uns carrils per on es podia desplaçar.

 

La Conselleria de Salut de la Junta d'Andalusia investiga ara qui va ordenar construir-la, es creu que fa més de deu anys, segons ha informat un portaveu de la Conselleria.

De fet, l'any 2006 ja va esclatar una polèmica quan es va saber que el secretari general de Qualitat i Modernització de la Conselleria d'aquell moment, José Luis Rocha Castilla, havia ordenat la instal·lació de l'hidromassatge a la seva oficina. Tot i això, mai se n'havien vist imatges segons informen alguns mitjans. 

 

Després de la troballa de la petita habitació oculta a la Secretaria General de Recerca, el conseller de Salut, Jesús Aguirre, ha ordenat localitzar documentació que permeti determinar quan es va fer.

Es desconeix amb exactitud per a què es feia servir aquesta estança d'uns tres metres quadrats.

ARXIVAT A:
Andalusia
Anar al contingut