Tres detinguts, un dels quals menor, per la violació en grup d'una nena a la Safor
Un vehicle de la Policia Nacional (CCMA)

Troben una nena autista desapareguda i detenen el jove que n'hauria abusat sexualment

La menor va desaparèixer a Barcelona i la seva mare la va localitzar a Madrid gràcies al mòbil, on s'ha fet la detenció

Actualitzat

Localitzen a Madrid una nena autista desapareguda a Barcelona i detenen l'home que estava amb ella per haver-la agredit sexualment. 

La víctima, de 13 anys, diagnosticada amb trastorn de l'espectre autista, hauria viatjat amb un home que va conèixer per internet des de Barcelona, on vivia amb la seva família, fins a Madrid, on l'hauria forçat sexualment, segons publica Europa Press de fonts policials.

La mare de la jove, que havia denunciat la desaparició en una comissaria dels Mossos d'Esquadra, va ser qui va donar l'avís a la Policia Nacional després d'ubicar la nena a Madrid gràcies a un programa de geolocalització del mòbil de la seva filla.
 

La mare de la nena de 13 anys va denunciar dimarts a Barcelona la desaparició als Mossos


Així, els agents aquest dimecres van trobar l'adolescent amb el jove que l'acompanyava, i que va ser immediatament detingut acusat d'abusar-ne sexualment. El detingut és un jove de 24 anys que es trobava amb la noia en un domicili del barri de Moratalaz, de Madrid.


Fugida o segrest?

La mare va presentar la denúncia de la desparició de la seva filla davant dels Mossos el 4 de febrer en una comissaria del barri de Gràcia.

La mare va sospitar que hauria pogut anar cap a Madrid i ella també s'hi va desplaçar. Allí amb l'aplicació de geolocalització del mòbil que tenia la seva filla la va trobar i va avisar la Policia Nacional.

Els Mossos d'Esquadra, que porten la investigació, investiguen si es tracta d'un cas de segrest, a més dels possibles abusos sexuals. El detingut és a Madrid en dependències de la Unitat de Família i Dona (UFAM), a l'espera de passar a disposició judicial. 

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraPolicia NacionalPolicialAgressió sexualMenors
Anar al contingut