Els mossos van personar-se a l'explotació cunicultora
Els Mossos van anar a la granja i van immobilitzar els animals de forma preventiva (Mossos d'Esquadra)

Troben una granja il·legal amb mil conills d'índies en condicions insalubres a la Sénia

A les gàbies, els Mossos van localitzar-hi també animals morts i femta i han denunciat la propietària de l'explotació

Actualitzat

Els Mossos d'Esquadra han denunciat la responsable d'una granja il·legal de conills d'índies a la Sénia, al Montsià. Més de mil conills estaven tancats en gàbies d'un establiment abandonat en condicions insalubres, fins al punt que convivien amb exemplars morts.

La responsable de la granja criava i venia els conills d'índies sense cap tipus de control sanitari ni d'autorització per exercir l'activitat. Els conills estaven tancats en gàbies en condicions deplorables, brutícia i "femta barrejada amb altres cadàvers", segons els Mossos.

El fet de comercialitzar els conills díndies sense complir les condicions mínimes de salubritat és especialment greu per l'alta capacitat que té aquesta espècie de transmetre malalties a les persones.

Els agents dels Mossos, en primer terme, van immobilitzar de forma preventiva els animals. A méshan denunciat la responsable per diverses infraccions. Els fets es traslladaran al Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, organisme competent en aquesta matèria.

 

 

ARXIVAT A:
PolicialMaltractament animalMossos d'Esquadra
Anar al contingut