Els Mossos, al punt on s'ha trobat el cadàver

Detenen un home per la mort violenta d'una dona a Móra la Nova

El cos s'ha trobat en una finca agrícola, a tocar de l'N-420, i la família n'havia denunciat la desaparició

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dijous a la tarda un home de 24 anys per la mort d'una dona a Móra la Nova, a la Ribera d'Ebre. El cos, que presenta signes de violència, l'han trobat al matí en una finca agrícola de la població, a tocar de la carretera.

La víctima és una veïna de Garcia de 24 anys. La família en va denunciar aquest dimecres la desaparició en veure que no tornava a casa després de treballar. 

L'home, que han detingut a Mora d'Ebre, era conegut de la víctima.

L'avís l'ha donat a les 8.15 d'aquest dijous un pagès que ha localitzat el cos a tocar de l'N-420. 
 

On demanar ajuda

Per demanar ajuda en cas de violència masclista hi ha un telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120. Funciona les 24 hores del dia cada dia de l'any, atén consultes i urgències, és gratuït, no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

També funciona el WhatsApp 601 001 122, per oferir informació i assessorament a les dones que són víctimes de violència masclista. 

Si es vol denunciar, es pot anar a la policia o directament als jutjats especialitzats en violència de gènere, on les dones tenen el dret de ser assistides per un advocat d'ofici independentment de la situació econòmica de cadascú.

ARXIVAT A:
PolicialViolència masclista
Anar al contingut