L'incendi va començar al menjador, on es va trobar el cos de la dona
L'incendi va començar al menjador, on es va trobar el cos de la dona (Bombers de la Generalitat)

Troben una dona morta en una casa incendiada a Caldes de Malavella

El cos de la dona es va trobar al menjador d'un pis que es va incendiar per causes que s'estan investigant

Una dona va morir aquest divendres al vespre en l'incendi d'un pis a Caldes de Malavella, a la Selva, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Els equips d'emergències van rebre l'avís a un quart de vuit del vespre. L'incendi va afectar l'interior d'una casa, de planta baixa i dos pisos, a la plaça Cruïlles.

El foc va cremar el menjador, on es va trobar el cos de la víctima. Al cap de 20 minuts, els bombers ja havien aconseguit apagar les flames. Ara s'investiguen les causes de l'incendi, que encara no estan clares.

El foc va afectar un dels pisos de la casa de tres plantes (Bombers de la Generalitat)

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) també va assistir sis homes per inhalació de fum. Dos d'ells van ser traslladats en estat menys greu a l'Hospital Santa Caterina de Salt. Els altres quatre va ser donats d'alta en el mateix lloc.

Fins al lloc s'hi van desplaçar cinc dotacions dels Bombers, amb tres camions d'aigua i dos vehicles lleugers de comandament i coordinació. Efectius dels Mossos d'Esquadra es van fer càrrec dels tràmits judicials i de la investigació de les causes de l'incendi. També hi va treballar la policia local.

El SEM va activar una unitat avançada i dues bàsiques, a més del grup de suport psicològic.

ARXIVAT A:
Incendis
Anar al contingut