Un cotxe de la Policia Nacional
Un cotxe de la Policia Nacional

Troben una dona assassinada a la Corunya i detenen la parella com a presumpte autor

Si es confirma com a crim masclista, seria la 35a dona morta per la seva parella o exparella a Espanya i la primera a Galícia aquest any

Actualitzat

Una dona de 52 anys ha estat assassinada presumptament a mans de la seva parella a la Corunya. El fill ha descobert el cos aquesta matinada al domicili de la víctima. La policia ha detingut la parella de la dona com a presumpte autor del crim.

El mateix fill ha trucat cap a les dues de la matinada al 091 per alertar la policia. Agents de la Policia Nacional han anat al lloc dels fets, al barri corunyès de Birloque, on s'han fet càrrec de la investigació.

El fill ha declarat que la seva mare i la parella havien tingut una forta discussió fa uns dies. L'home, que han detingut aquest dijous al vespre a Madrid, té 49 anys i antecedents per violència de gènere, segons la Policia.

Si es confirma el cas com un crim masclista, aquesta seria la 35a dona assassinada per la parella o exparella aquest any a Espanya i la primera a Galícia, segons dades del Ministeri d'Igualtat.

L'última va ser una dona de 40 anys assassinada per la seva parella a Alacant dilluns passat. La víctima tenia tres fills menors d'edat.

Telèfons d'ajuda

Les dones que creguin que poden estar patint violència per part de la seva parella o exparella tenen diversos recursos per demanar ajuda, com el telèfon específic d'atenció i informació: 900 900 120.

Funciona les 24 hores del dia tots els dies de l'any, atén consultes i urgències; és gratuït; no queda registrat al mòbil i és confidencial.

En cas d'emergència davant d'una agressió, també es pot trucar al 112.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaPolicial
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut