La carta està escrita l'any 1984 des de Biscaia, on el noi feia el servei militar
La carta està escrita l'any 1984 des de Biscaia, on el noi feia el servei militar (CCMA)

Troben una carta de la mili de fa 38 anys i en localitzen l'autor a través de la xarxa

Una tuitaire va trobar a Gràcia, a Barcelona, una carta de l'any 1984, escrita a mà per un noi que feia el servei militar a Biscaia

Trobar-se al carrer una carta escrita a mà fa 38 anys no és habitual, però localitzar-ne l'autor en poques hores encara menys. Això és el que li va passar a una tuitaire anomenada Milena, que caminant per Barcelona va veure a terra una carta datada del 10 d'abril del 1984.

"Si et dius Javier Coll Costa i vas fer la mili l'any 1984 a Biscaia: ahir caminant per Gràcia em vaig trobar a terra (bastant fort) una carta teva d'aquell moment", deia en un missatge penjat a les xarxes.

A la carta es podia llegir com el soldat relatava com li anava el servei militar. "Els soldats més veterans són els que foten les 'putades' (...), però per ara són fluixes". També explica el seu dia a dia i diu que té ganes de venir de permís.

"Aquí les coses són molt clares. Un s'ha de buscar la vida com pot per no fer les guàrdies i altres coses", diu:

Al cap d'unes hores, l'autor de la carta s'identificava: "Estic flipant molt i molt! Soc jo el soldat Ryan català!", deia en Xavi, tal com es fa dir ara.

Tots dos van posar-se en contacte i, segons la noia que va trobar la carta, en tornar de vacances quedaran per donar-l'hi.

Anar al contingut