Indret on s'han trobat les restes.
Indret on s'han trobat les restes.
Begur

Troben una bossa d'escombraries amb restes humanes en una zona boscosa de Begur

Les restes humanes podrien ser d'un empresari alemany del sector immobiliari, resident a Pals, i de 70 anys, que va desaparèixer el febrer de l'any 2012. Algunes informacions apunten que no hi ha el cap. Tots aquests indicis fan sospitar d'una mort violenta.

RedaccióActualitzat
Els Mossos d'Esquadra han trobat unes restes humanes en una zona boscosa de Begur, al Baix Empordà. Agents de l'àrea d'investigació criminal s'han fet càrrec de la investigació sobre l'origen d'aquestes restes humanes, que podrien ser d'un empresari alemany del sector immobiliari, resident a Pals, i de 70 anys, que va desaparèixer el febrer de l'any 2012. Aquest dijous se'n fa l'autòpsia.

Les restes s'han trobat aquest dimecres a la tarda. Dos joves que buscaven ferralla al voltant de la zona del convent de Begur han trobat una bossa d'escombraries en una zona boscosa pròxima a un terraplè. L'han oberta i hi han trobat el que semblaven restes humanes. En adonar-se del que hi havia a dins, han alertat la policia.

Algunes informacions apunten que entre les restes no hi ha el cap. Sí que han trobat també algunes peces de roba d'hivern. Les restes estan en avançat estat de descomposició i sense cap tipus de documentació.

Tots aquests indicis fan sospitar d'una mort violenta, i això ha fet que el jutjat de la Bisbal que porta el cas hagi decretat, avui, el secret del sumari.
Anar al contingut