Dispositiu policial i judicial al voltant del lloc on s'ha trobat el nadó (Jordi Pujolar ACN)
Dispositiu policial i judicial al voltant del lloc on s'ha trobat el nadó (Jordi Pujolar ACN)
Montcada i Reixac

Trobat un nadó mort en un contenidor a Montcada i Reixac

La policia busca els pares del nadó que, segons la investigació, hauria estat abandonat un màxim de 24 hores abans

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han trobat aquest dimarts el cos sense vida d'un nadó en un contenidor a Montcada i Reixac, al Vallès Occidental. La policia busca els pares del nadó abandonat.

Un treballador dels serveis de neteja ha trobat la criatura a primera hora del matí. Ha donat l'avís als Mossos cap a 1/4 de 7 del matí.

La Unitat d'Investigació Criminal dels Mossos s'ha fet càrrec del cas i una comitiva judicial s'ha traslladat al lloc dels fets per fer l'aixecament del cadàver.

 

El treballador de neteja ha trobat el nadó quan ha anat a buidar el contenidor amb el camió (Jordi Pujolar, ACN)

 

Es tracta d'un contenidor de rebuig soterrat situat al carrer Ferrer i Guàrdia, al barri de Mas Rampinyo, a l'extrem nord del municipi. El treballador del servei de recollida d'escombraries ha descobert el cos quan estava carregant el contenidor per buidar-lo al camió.

 

La investigació policial busca els pares del nadó abandonat (Jordi Pujolar, ACN)

 

Segons l'Ajuntament, la recollida en aquests contenidors soterrats es fa cada 24 hores, i, per tant, la criatura s'hauria abandonat en aquest marge de temps. La investigació no descarta que qui va abandonar el nadó pugui ser de fora de Montcada, donada la proximitat de la C-17.

 

Els contenidors són del tipus subterrani que es buiden cada 24 hores (Jordi Pujolar, ACN)

 

Fins al lloc s'han desplaçat diverses dotacions de Policia Local i Mossos d'Esquadra. El servei judicial ha fet l'aixecament del cadàver s'ha fet passat 2/4 de 10 del matí. Els Mossos mantenen oberta la investigació, encara sense cap detingut.

 


Es dona la circumstància que, el maig de l'any passat, els treballadors d'una planta de residus, també de Montcada i Reixac, van trobar el cadàver d'un altre nadó. El cos era a dins d'una màquina de classificació de residus.

ARXIVAT A:
MenorsMossos d'EsquadraPolicial
Anar al contingut