Querol
Alt Camp

Trobat un home mort amb signes de violència en una casa de Querol

El cadàver, l'han trobat uns operaris que feien obres de reforma a l'habitatge

Actualitzat

Un home ha aparegut mort aquest divendres al migdia en una casa de Querol, a la comarca de l'Alt Camp, amb signes de violència. El cadàver, l'han trobar uns operaris que treballaven en la reforma de l'habitatge.

Les unitats del SEM que s'han desplaçat al lloc dels fets no han pogut fer res per reanimar-lo. Els Mossos d'Esquadra han confirmat que s'ha obert una investigació, i no es descarta cap hipòtesi.

El cadàver ha aparegut en un habitatge del carrer Caimada, a la urbanització Mas Vermell, a més d'una desena de quilòmetres del nucli de Querol. L'Ajuntament de Querol ha confirmat que la víctima és un home de 38 anys que feia molts anys que vivia a la urbanització. 

Segons fonts municipals, a la zona proliferen habitatges que són propietat d'entitats financeres que s'han ocupat il·legalment, tot i que aquest no és el cas de la casa on s'hauria comès el crim.

El consistori fa temps que reclama més vigilància als Mossos perquè se sospita que moltes d'aquests habitatges amaguen plantacions il·legals de marihuana.

ARXIVAT A:
Mossos d'Esquadra
Anar al contingut