La maleta de mà amb el gat (TSA)

Troben un gat dins d'una maleta quan passa per l'escàner de l'aeroport de Nova York

El propietari de la maleta va explicar que l'animal era d'una altra persona que vivia a casa i que s'hi havia colat sense que el veiessin

Els controls de seguretat de l'aeroport John F. Kennedy de Nova York van impedir que Smells, un gat entremaliat, es colés com a polissó en un vol de Delta Air Lines cap a Orlando, Florida.

Quan la maleta de mà d'un passatger va passar pels rajos X, els agents van quedar sorpresos quan hi van descobrir la figura d'un gat de mida real, al costat d'unes ampolles i unes xancletes. La sorpresa va ser encara més gran quan van obrir la maleta i van confirmar que era un animal viu.

En un tuit, l'Administració de Seguretat en el Transport dels Estats Units (TSA) ha publicat les imatges. Els oficials que revisen l'equipatge van dir: "Vinga, meu", entre jocs de paraules.


El propietari de la maleta va assegurar que el gat no era seu, sinó "d'una altra persona que viu a la mateixa casa", segons va explicar la portaveu de TSA, Lisa Farbstein. Segons aquesta versió, el gat s'hauria colat dins de la maleta quan l'estava preparant, sense que ningú se n'adonés.

El que seria el propietari de Smells ha publicat imatges del gat en una story d'Instagram que confirmarien el seu interès per les maletes.

El gat Smells s'intenta colar en una altra maleta
El gat Smells s'intenta colar en una altra maleta (@alexaugustalex)

El passatger va perdre el vol i va haver de reservar bitllet per a l'endemà.

L'animal podria haver mort si hagués passat hores dins de la maleta a la bodega de l'avió, a temperatures sota zero. L'escàner el va salvar.

ARXIVAT A:
Aeroports
Anar al contingut