Una grua remolca el vehicle 4x4 que va caure en una séquia de Sils (ACN)

El cos dins el cotxe enfonsat a la séquia de Sils és el del jove de Lloret desaparegut

Localitzat el cos del jove de 20 anys de Lloret desaparegut aquest divendres
Redacció Actualitzat

Els equips d'emergència han trobat el cos del jove desaparegut de Lloret a l'interior del vehicle tot terreny localitzat aquest dissabte al matí enfonsat a la séquia de Sils.

Els bombers han localitzat el cotxe del jove enfonsat a un metre i mig a l'aigua en una zona que havia quedat molt enfangada per les fortes pluges dels últims dies. 

 

Els equips d'emergència han localitzat aquest matí el cotxe tot terreny. El jove, de Lloret de Mar, va desaparèixer dijous a la nit quan tornava d'una festa, a uns 10 minuts de la G-555 entre Hostalric i Sils.

Cap a les 3 de la matinada el jove va trucar a un amic per explicar-li que tenia dificultats per conduir en paral·lel a la séquia perquè hi havia molta aigua. Va ser aleshores quan l'amic va avisar els Serveis d'Emergències.
 

 

La recerca del jove de 20 anys desaparegut ha durat dos dies. Va començar divendres i s'ha reprès aquest dissabte al matí, quan finalment han trobat el vehicle. La zona està molt enfangada per les fortes pluges dels últims dies. La séquia fa uns tres o quatre metres de fondària.

 

(Bombers)

VÍDEOS RELACIONATS
El més llegit
AVUI ÉS NOTÍCIA
Anar al contingut