Es confirma que el cos trobat al Prat de Llobregat és el de Janet Jumillas
Descampat on es va trobar, dimarts passat, el cos sense vida de Janet Jumillas

Troben un cos al Prat que els Mossos sospiten que podria ser el de Janet Jumillas

El principal sospitós va ingressar a la presó fa dues setmanes i se li va imputar un delicte d'homicidi i ocultació de cadàver

Actualitzat

Els agents de la policia científica i la unitat central de desapareguts dels Mossos d'Esquadra treballen per identificar el cos d'una dona que s'ha trobat en un descampat al Prat de Llobregat.

La hipòtesi més probable amb què treballen és que les restes trobades siguin de la dona de 39 anys que va desaparèixer el 13 de març, la veïna de Viladecans Janet Jumillas.

El principal sospitós de la desaparició de Jumillas va ingressar a la presó, per ordre del titular del jutjat número 4 de Cornellà de Llobregat el 9 de maig.

Se li imputava un delicte d'homicidi i ocultació de cadàver. El detingut, de 32 anys, es va acollir al dret a no declarar davant del jutge.

El segon detingut, de 23 anys, també va comparèixer durant una hora davant el jutge, però va quedar en llibertat provisional amb mesures cautelars per un possible delicte d'encobriment. La Fiscalia en demanava l'empresonament.

Fonts pròximes a la investigació van informar que la policia havia trobat restes biològiques de Janet Jumillas al domicili del principal acusat, a Cornellà de Llobregat, que confirmarien la mort violenta de la veïna de Viladecans. Però no s'havia trobat el cos.

 

 

Vuit dies després de la desaparició de Janet Jumillas, el principal sospitós va llençar en un contenidor les ulleres trencades de la víctima i dues mopes amb restes de sang.

La policia va trobar al domicili del detingut restes de sang humana. Una part de la vivenda, a més, havia estat pintada feia poc.

ARXIVAT A:
Policia Nacional
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut