Una imatge del dispositiu de recerca al pantà de Siurana (ACN / Ariadna Escoda)
Una imatge del dispositiu de recerca al pantà de Siurana (ACN / Ariadna Escoda)

Troben el cos del jove desaparegut divendres al pantà de Siurana

La víctima era un veí de Prades que va anar nedant fins a una illeta i no en va tornar, altres banyistes van avisar de la desaparició

RedaccióActualitzat

Els equips de rescat han localitzat el cos del jove desaparegut des de divendres al pantà de Siurana. Els Bombers, que aquest dilluns al matí han reprès les tasques de recerca amb sis dotacions, incloent-hi submarinistes, embarcacions i gossos especialitzats, han confirmat la troballa, que havia avançat l'Agència Catalana de Notícies.

El cos l'han trobat a una profunditat d'11 metres i a 30 metres de distància de la vora del pantà. La recerca s'ha accelerat a partir que, aquest dilluns, els Bombers han tingut accés a les càmeres de seguretat del recinte, cosa que ha permès circumscriure molt més el lloc de recerca.

Segons van explicar diversos testimonis, el jove va entrar a l'aigua buscant la pilota del seu gos en una illeta formada al mig de l'embassament, i ja no en va poder tornar a sortir.

Al pantà de Siurana, les profunditats arriben als 24 metres. En aquestes zones hi ha molt mala visibilitat i temperatures de 10 graus.

ARXIVAT A:
Bombers
Anar al contingut