El cadàver que han trobat a la nau industrial de Rianxo el portaran a l'Institut Forense per fer-li l'autòpsia
Rianxo

Troben el cos de Diana Quer després de la confessió de l'autor del crim

El cos l'han trobat en una nau industrial abandonada a quatre quilòmetres de Rianxo, on viu el sospitós del crim, José Enrique Abuín, àlies "el Chicle"

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha localitzat un cadàver que podria ser el de Diana Quer, la jove madrilenya de 18 anys desapareguda l'agost del 2016 a A Pobra do Caramiñal, a la Corunya. L'han trobat dins un pou en una nau industrial abandonada de la parròquia d'Asados, a Rianxo, a la Corunya.

Aquest matí, els agents han estat escorcollant la nau industrial amb la presència de José Enrique Abuín, àlies "el Chicle", el principal sospitós del segrest i la mort de Diana Quer. A mig matí, han traslladat el detingut fins a la comandància de la Corunya, on tornarà a prestar declaració abans de passar a disposició judicial en els jutjats de Ribeira.

 

 

José Enrique Abuín, hauria assenyalat on es troba el cadàver de Diana Quer, que va desaparèixer quan tornava cap a casa seva desprès d'estar a les festes del poble.

La nau industrial on s'ha trobat el cos està situada a uns quatre quilòmetres del domicili del detingut.

Segons fonts de la investigació, José Enrique Abuín hauria indicat als agents que l'interrogaven el lloc on hauria abandonat el cos de Diana Quer. Ho ha fet després que la seva dona, Rosario R., ha canviat la seva versió inicial i l'ha deixat sense coartada. En un primer, la dona va assegurar als investigadors que Abuín estava amb ella la nit en què es va perdre la pista a Diana Quer.

 

 

El cadaver el traslladaran a l'institut anatòmic de Santiago de Compostel.la per fer-li l'autòpsia que confirmi, de forma definitiva, la identitat de la víctima.

Aquest matí s'ha fet un escorcoll a la casa del detingut, a Taragoña, Rianxo i a altres punts que tenen a veure amb el cas. La Guàrdia Civil s'ha emportat el seu vehicle per buscar proves que el relacionés amb la mort de Diana Quer.

La dona de José Enrique Abuín ha quedat en llibertat després d'haver deixat sense coartada el seu home i haver reconegut que no estava amb ell la nit de la desaparició de la jove, l'agost del 2016.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut