Trobat sota la runa el cos d'una quarta víctima mortal de l'explosió de gas a París

Els serveis d'emergències han estat buscant tota la nit entre la runa perquè sospitaven que una veïna de l'edifici podria haver-hi quedat atrapada

Actualitzat

Aquest migdia s'ha localitzat entre la runa el cos d'una quarta víctima mortal de l'explosió de gas que hi va haver d'aquest dissabte en un forn de pa de París. Es tracta d'una jove que des d'ahir es donava per desapareguda. Les altres tres víctimes són una turista espanyola de 38 anys i 2 bombers francesos.

Durant tota la nit i bona part d'aquest matí, els serveis d'emergències han estat buscant entre la runa perquè sospitaven que una persona, veïna de l'edifici, podria haver-hi quedat atrapada. 

Mentrestant, la Fiscalia continua investigant el cas, que, en principi, es considera una explosió accidental derivada d'una fuita de gas.

De moment, l'Ajuntament de París s'ha fet càrrec de 33 persones que vivien en els 12 edificis on encara no es pot entrar. Hi ha altres habitatges afectats per talls de subministraments, com l'aigua, mentre el carrer es manté tallat al trànsit per risc de despreniments.

ARXIVAT A:
França
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut