Troben restes humanes a Montblanc, gairebé un mes després dels aiguats
Troben restes humanes a Montblanc, gairebé un mes després dels aiguats

Troben un cos a Montblanc, gairebé un mes després dels aiguats

Els Bombers havien abandonat les recerques dels desapareguts el dia 8 de novembre

RedaccióActualitzat

S'ha trobat el cos d'una persona a Montblanc, població afectada pels forts aiguats de finals d'octubre. En les tasques de recerca dels desapareguts durant els aiguats a l'Espluga de Francolí, un dels gossos de la policia ha assenyalat un punt allunyat de la llera per on encara no s'havia buscat.

Ara, els Bombers treballen per recuperar les despulles i els Mossos es preparen per iniciar les feines d'identificació.

 

 

 

 

Justament, Bombers i Mossos han reprès aquesta dissabte les tasques de recerca, que estaven interrompudes des de divendres passat.

 

 

 

 

 

 

Els Bombers havien abandonat les recerques el dia 8 de novembre

Els Bombers de la Generalitat, el 8 de novembre, havien suspès definitivament les tasques de recerca de les persones desaparegudes pels forts aiguats que va patir la comarca de la Conca de Barberà.

"Nosaltres ja no podem fer-hi més."

 

 

 

Tres desapareguts

Des d'aquells moments queden tres persones desaparegudes: una dona de 69 anys que estava dins d'un bungalou a Vilaverd i que es va endur l'aigua que baixava pel riu Francolí; el segon ocupant d'un vehicle que va desaparèixer al pont de l'Espluga de Francolí, i un camioner belga.

Segons els Bombers, s'havien pentinat els marges del Francolí "des de dalt fins al mar, sense obtenir èxit".

 

 

 

Quatre morts pels aiguats de la Conca de Barberà

Arran de la llevantada, van morir un total de quatre persones. La primera víctima va ser la d'un home d'Arenys de Munt. Se'l va endur la riera del municipi. El cos el van trobar a la platja de Caldes d'Estrac.

Al port de Tarragona es va trobar el cos d'un dels dos ocupants del vehicle arrossegat pel riu.

També s'ha localitzat el cos sense vida de l'altre home que estava dins del bungalou de Vilaverd, el fill de la dona que continua desapareguda.

Finalment, els equips de recerca també van localitzar el cos sense vida d'un sensesostre a la Pobla de Mafumet que va morir arrossegat per l'aigua i que no constava com a denunciat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut