Un dels joves amagats en un vehicle i localitzat a Melilla (Guàrdia Civil)
Melilla

Troben quatre persones amagades en vehicles que volien passar la frontera a Melilla

Tots ells viatjaven en un doble fons dels vehicles i els conductors han estat detinguts per un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers

RedaccióActualitzat

A Melilla, la Guàrdia Civil ha trobat, amb poques hores de diferència, quatre persones que viatjaven amagades dins de quatre vehicles. Els joves, entre els quals hi havia una menor, han estat trobats amb símptomes d'asfíxia, desorientació i dolor generalitzat. Els conductors ja han estat detinguts per un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers.

Tots viatjaven en un doble fons dels vehicles. Tres d'ells han estat localitzats al pas fronterer de Beni-Enzar i l'altre en un camió al port comercial de Melilla.

Es tracta de dos homes de 20 i 21 anys i una menor de 15. Dos d'ells estaven amagats a la zona del davantal i un altre a la dels seients del darrere.

 

 

El quart, de 20 anys, estava amagat als baixos d'un camió. El vehicle va fer una maniobra de bolquet de la mercaderia, però el jove no va patir cap lesió. Tot i això, va haver de ser auxiliat per sortir de l'amagatall, pel perill que corria.

Com a conseqüència d'aquestes quatre actuacions, la Guàrdia Civil ha detingut els tres conductors dels turismes interceptats. Són tres homes de nacionalitat marroquina, sense vinculació amb Melilla, de 19, 30 i 31 anys.

Un cop s'acabin les diligències com a suposats autors d'un delicte contra els drets dels ciutadans estrangers, els tres conductors passaran a disposició judicial.

ARXIVAT A:
Migracions
Anar al contingut