La cantant coreana de K-pop Goo Hara en un concert (EFE)

Troben morta a casa seva la cantant de K-pop Goo Hara als 28 anys

La famosa cantant havia tornat als escenaris la setmana passada després d'un intent de suïcidi fa cinc mesos

RedaccióActualitzat

La mort torna a sacsejar el món del K-pop. Una de les estrelles més populars d'aquest corrent ha aparegut morta a Seül.

La policia sud-coreana ha trobat morta la famosa cantant de K-pop Goo Hara. El cos de l'excomponent del grup Kara s'ha trobat al seu domicili de Seül a les sis de la tarda (hora coreana).

Goo Hara va tornar a pujar als escenaris la setmana passada després de cinc mesos. La famosa cantant de K-pop ja s'havia intentat treure la vida en altres ocasions.
 

 

Si es confirma que la seva mort ha sigut un suïcidi, seria el tercer en dos anys dintre del món dels artistes de K-pop.

El mes passat, una amiga de Goo Hara i també artista de K-pop, Sulli, es va suïcidar després de no poder suportar l'assetjament cibernètic, un assetjament que també patia Goo Hara. I el 2017, Kim Jong-Hyun, que pertanyia a Shinee, es va suïcidar. Tenia 27 anys. 

Al març, la líder de la banda 100%, Seo Min-woo, va morir als 33 anys, en aquest cas a causa d'un infart.

 

La cantant Goo Hara va formar part del grup de K-pop Kara (EFE)

 

Un estil musical no exempt de polèmica per la pressió a què sotmet els artistes

Joves i adolescents d'arreu del món,  també de Catalunya, s'han vist captivats per aquest corrent musical de melodies enganxoses, coreografies estudiades i vestuari cridaner. 

K-pop és l'abreviació de pop coreà en anglès i és un estil de música prefabricat per les companyies que el potencien a partir de bases de hip hop, pop negre, funk, techno, disco i house.

És molt comú que aquestes companyies s'encarreguin del reclutament dels membres i els tinguin convivint en cases estil "Gran Hermano". Estan sotmesos a una formació molt exigent i a un control que passa per l'alimentació, l'aspecte físic i a, vegades, fins i tot les relacions personals.

 

 

ARXIVAT A:
Música
Anar al contingut