En aquest forat s'ha trobat el cos del nadó mort a Granada
En aquest forat s'ha trobat el cos del nadó mort a Granada (EFE/Miguel Ángel Molina)
Granada

Troben mort un nadó abandonat i embolicat en mantes en un camí de Granada

El cos l'han trobat passades les 11 del matí i no se sap quantes hores ha passat el nadó a la intempèrie, en una nit amb temperatures sota zero

RedaccióActualitzat

La mateixa setmana que s'ha trobat un nadó de poc més d'un mes de vida dins una bossa d'esports al barri de Sants de Barcelona, a Granada han trobat aquest divendres el cos d'un altre nadó. En aquest cas, però, la criatura era morta.

El cos sense vida del menor l'ha localitzat a les 11 del matí una persona que passejava per un camí de terra de la barriada d'El Fargue.

Segons ha explicat la policia, el nadó estava embolicat amb mantes, però es desconeix quant de temps ha passat al carrer, exposat a les baixes temperatures. La nit ha estat gèlida a Granada, amb una mínima de -3 graus, i la tempera màxima durant la jornada no ha superat els 12 positius.

La persona que ha trobat el nadó ha trucat al telèfon d'emergències i ràpidament s'ha alertat la policia local de Granada, els serveis sanitaris i la Policia Nacional.

El metge que l'ha atès només ha pogut certificar la mort del menor i s'ha activat el protocol judicial.

La policia científica ha agafat mostres del camí on s'ha trobat el cos del nadó
La policia científica ha agafat mostres del camí on s'ha trobat el cos del nadó (EFE/Miguel Ángel Molina)

Ara s'haurà d'esperar als resultats de l'autòpsia del cos per saber si presenta algun signe visible de violència i determinar les causes exactes de la mort. 

El gener del 2018 es va trobar a Granada el cos d'una nena acabada de néixer abandonat en un abocador del barri d'Alhendín. En aquell cas, la policia va localitzar la mare del nadó, que va ser jutjada i condemnada a 25 anys de presó per assassinat. 

 

 

ARXIVAT A:
JudicialMenorsInfància
Anar al contingut