Zona boscosa a Riu de Cerdanya (Ajuntament de Riu de Cerdanya)
Zona boscosa a Riu de Cerdanya (Ajuntament de Riu de Cerdanya)
Riu de Cerdanya

Troben mort un boletaire que havia desaparegut a Riu de Cerdanya

L'home, de 65 anys, havia sortit a buscar bolets amb tres persones més i s'havia perdut a la zona del Grau de l'Ós

Un home de 65 anys ha mort aquest dilluns a Riu de Cerdanya. L'home havia sortit a buscar bolets a les 8 del matí amb tres persones més a la zona del Grau de l'Ós.

Per motius que es desconeixen, poc després de les 10 del matí s'ha separat del grup i no ha tornat al punt de trobada. El grup ha explicat que estaven familiaritzats amb l'indret i que es movien per zones concretes.

Els Bombers han rebut l'avís de la desaparició a un quart d'una del migdia i, immediatament, 10 dotacions s'han desplaçat a l'indret.

La recerca s'ha centrat per on s'havien mogut els boletaires i, al mateix temps, s'ha balisat el cotxe amb què s'havien desplaçat per protegir-ne possibles olors que poguessin guiar els gossos.

Cap a les tres de la tarda, un bomber voluntari del parc de Bellver ha trobat un home estès sota uns arbres, a uns 3 quilòmetres del lloc on havien aparcat el cotxe i on s'havien de trobar.

La infermera del GEM, en coordinació amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no ha pogut fer res per salvar-li la vida.

Després de localitzar el cos, l'helicòpter s'ha retirat i la resta del dispositiu ha custodiat el cos fins a l'arribada dels Mossos d'Esquadra i la comitiva judicial.

En el dispositiu hi havia dues dotacions del Grup Caní de Recerca (GRCR), un helicòpter amb efectius del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) Muntanya i infermera del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM), bombers dels parcs de voluntaris de Bellver de Cerdanya, Alp i Sallent i dels parcs de Torelló, Solsona i Berga.

Anar al contingut