Troben mort l'actor Bob Saget, el pare de "Padres forzosos", en un hotel d'Orlando
Bob Seget a la première de la seqüela de "Padres forzosos", Fuller House (Madres forzosas) (Reuters/Mario Anzuoni)

Troben mort l'actor Bob Saget, el pare de "Padres forzosos", en un hotel d'Orlando

La policia no ha trobat senyals de violència ni drogues mentre el món de l'espectacle i la comèdia expressen l'estimació pel popular actor

RedaccióActualitzat

El popular actor i còmic nord-americà Bob Saget, conegut pel seu paper de pare a la sèrie "Padres forzosos" emesa entre el 1987 i el 1995, l'han trobat mort en una habitació d'hotel a Orlando, Florida, als Estats Units, aquest diumenge, segons han confirmat fonts policials i de la família.

La policia va rebre un avís de l'hotel en veure que diumenge l'actor no responia. Segons ha informat l'oficina del xèrif del comptat d'Orange, en entrar a l'habitació van trobar el cos sense vida de l'actor. Els investigadors no han trobat senyals de violència ni drogues


Saget, de 65 anys estava allotjat a l'hotel Ritz-Carlton d'Orlando. Havia començat una gira de monòlegs i dissabte havia actuat prop de Jacksonville. Després de la funció, Saget agraïa l'audiència en un missatge a les xarxes.


Les circumstàncies de la mort de l'actor s'estan investigant, i s'espera que l'autòpsia en determini les causes, tot i que sembla que es podria tractar de causes naturals, segons fonts de la policia.

La família de Saget, les seves tres filles Aubrey, Lara i Jennifer, i les seva dona, Kelly Rizzo, i exdona, Sherri Kramer, han emès un comunicat en el qual confirmaven la seva pèrdua.

"Estem devastades per haver de confirmar que el nostre estimat Bob ha mort avui. Ell ho va ser tot per a nosaltres i volem que sapigueu quant estimava els seus fans, actuant en directe i reunint gent de tots els àmbits entre riures."

Bob Saget, es va fer popular pel seu paper de pare vidu Danny Tanner en la sitcom "Full House", --"Padres forzosos", emesa a Espanya entre el 1987 i el 1995--, i més tard va recuperar el paper en una seqüela, "Fuller House" --"Madres forzosas"-- entre el 2016 fins al 2020.
 


A la sèrie Tanner compartia casa seva amb les seves tres filles i el seu cunyat, encarnat per l'actor John Stamos que s'ha mostrat devastat per la noticia.


També el millor amic de Tanner a la comèdia era Dave Coulier, en el paper de Joey Gladstone.


La filla petita a la sèrie l'interpretaven les bessones Mary-Kate i Ashley Olsen, amb qui Saget va mantenir una estreta amistat al llarg dels anys. Ara, les germanes Olsen, de 35 anys, han publicat un comunicat a Today.

"Bob era l'home més amorós, compassiu i generós. Estem profundament tristes perquè ja no estigui amb nosaltres, però sabem que seguirà al nostre costat per guiar-nos amb la gràcia que ha fet sempre. Estem pensant en les seves filles, la seva dona i la seva família i enviem el nostre condol."


L'actriu Candace Cameron Bure, que feia de filla gran --DJ Tanner-- destaca també la seva gran estimació per Bob Saget.


L'actor no només era estimat per la seva "família de 'Padres forzosos'", sinó que han expressat l'estimació per Saget moltes grans figures del món de l'espectacle i la comèdia com Whoopie Goldberg, Billy Cristal, entre altres, com publica People.

 


El còmic Jon Stewart ha qualificat Saget de "simplement era el més divertit i simpàtic" i l'actor Jason Alexander, Seinfeld, ha dit que "era amable i estimat i es preocupava profundament per la gent. Ell era la definició d''un bon tio'".

L'actor també es va fer molt famós com a presentador del programa "America's Funniest Home Videos" del 1989 a 1997. També va fer carrera com a monologuista, amb un registre més descarat i per a adults.

Va ser la veu del futur de Ted Mosby a "Como conocí a vuestra madre" i també va fer una paròdia d'ell mateix a la sèrie d'HBO "Entourage". També va treballar amb èxit a Broadway com actor de musical i va dirigir pel·lícules per a la televisió i documentals.

ARXIVAT A:
Estats UnitsTelevisióCòmic
Anar al contingut