José Rodríguez Salvador, en una imatge d'arxiu
Barcelona

Troben mort el "violador de la Vall d'Hebron" en una zona boscosa de Nou Barris

José Rodríguez Salvador havia estat condemnat a 344 anys i 5 mesos de presó per 17 violacions, diversos intents d'agressió sexual, un robatori amb intimidació, diversos raptes i amenaces als anys 90

Actualitzat

Els Mossos han localitzat aquest diumenge en una zona boscosa de Nou Barris, a Barcelona, el cos de José Rodríguez Salvador, conegut com el "violador de la Vall d'Hebron". Tot apunta que es tractaria d'una mort accidental, però la investigació continua oberta.

Ho ha avançat la cadena SER i ho ha confirmat TV3.

 

Rodríguez Salvador, el "violador de la Vall d'Hebron", havia estat condemnat el 1995 a 344 anys i 5 mesos de presó per 17 violacions, diversos intents d'agressió sexual, un robatori amb intimidació, diversos raptes i amenaces.

Els actes van ser comesos entre l'estiu de 1990 i la primavera de 1991. No obstant, el límit màxim de compliment efectiu es va establir en 20 anys de presó.

El setembre del 2007, tot i presentar un alt risc de reincidència, Rodríguez Salvador va ser posat en llibertat després de complir 16 dels 311 anys de presó per les agressions sexuals comeses. El 2008 va tornar a ingressar a la presó després que el Tribunal Suprem li apliqués l'anomenada doctrina Parot.

El "violador de la Vall d'Hebron" va sortir definitivament de la presó el 2012. Tot i haver complert ja la seva pena de presó, la Fiscalia va demanar que els Mossos d'Esquadra li fessin un seguiment.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraViolència masclista
Anar al contingut