Troben en una cova els cadàvers d'una mare i el seu fill de 10 anys a Tenerife
El dispositiu de recerca a la zona d'Adeje, al sud de Tenerife. EFE
Adeje

Troben en una cova els cadàvers d'una mare i el seu fill de 10 anys a Tenerife

Un altre fill, de 5 anys, s'ha pogut escapar i explicar on la família hauria estat agredida pel pare, ara detingut

RedaccióActualitzat

La Guàrdia Civil ha trobat els cadàvers de la dona i el seu fill de 10 anys, de nacionalitat alemanya, que buscaven des d'ahir dimarts al municipi d'Adeje, a Tenerife. Els agents han trobat els cossos sense vida en una cova, gràcies a les indicacions de l'altre fill, de 5 anys, que es va poder escapar. El nen, que estava en estat de xoc, va explicar que el pare els havia portat d'excursió per la zona de Taucho i els havia agredit.

 

Un viatge amb final fatal

 

La mare i els seus dos fills, de 10 i 5 anys, vivien a Alemanya i havien aterrat a Tenerife el mateix dia que van desaparèixer. Venien a visitar el pare, exparella de la mare, que resideix temporades llargues a Adeje, on s'havia comprat una casa.

 

Els quatre van sortir a caminar per una zona de barrancs i dintre de la cova el pare hauria agredit als nens i la dona, segons el relat del fill menor. El petit va aconseguir escapar-se fins que va trobar altres excursionistes que el van portar, totalment desorientat, a la policia. Amb el relat del nen i l'ajuda d'una veïna que feia de traductora, han pogut trobar els cadàvers de la resta de la família.

 

Els agents han trobat els cossos gràcies a les indicacions del fill menor. EFE

 

Després d'escoltar el testimoni del nen, els agents van dirigir-se a la casa del pare, on el van trobar amb ferides als punys compatibles amb l'agressió explicada pel petit. L'home va ser detingut immediatament tot i que va insistir que havia pres calmants i no sabia on es trobava la seva família.

 

En la recerca dels desapareguts ha participat un dispositiu d'un centenar de persones format per agents de la Guàrdia Civil, Policia Local i Nacional i Unitats d'Emergències i de Bombers amb l'ajuda de dos helicòpters.

 

Detingut, sense denuncies prèvies

El pare, també alemany, ha estat detingut al seu domicili tot i que no ha reconegut els fets. No es té constància de denúncies prèvies per violència masclista ni antecedents per maltractaments. El sospitós es troba pendent de passar a disposició judicial i el seu fill de 5 anys es troba sota tutela judicial. El cas està ara sota secret de sumari.  

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut