Dispositiu policial a la zona on s'ha trobat el cadàver, protegida pels Mossos
Dispositiu policial a la zona on s'ha trobat el cadàver, protegida pels Mossos (CCMA)
Barcelona

Troben el tors d'un home en una maleta en un contenidor de l'Eixample de Barcelona

La troballa macabra ha passat a la confluència dels carrers Casanova i Aragó

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra investiguen l'aparició del cos sense vida d'una persona en un contenidor de l'Esquerra de l'Eixample de Barcelona, segons ha avançat Betevé

El cadàver era a dins d'una maleta i l'ha descobert un veí. El mateix mitjà informa que dins de la maleta hi havia un tors masculí

La troballa macabra ha passat a la confluència dels carrers Casanova i Aragó. S'ha desplegat un ampli dispositiu dels Mossos d'Esquadra, que han acordonat la zona.

Els Mossos d'Esquadra s'han desplegat a la zona
Els Mossos d'Esquadra s'han desplegat a la zona (CCMA)

Un estanquer de la zona ha explicat a l'agència Efe que quan estava fent el repartiment del tabac per establiments propers, un home a qui coneix i que acostuma a recollir coses dels contenidors li ha comentat que havia vist un cadàver.

Quan s'ha acostat al contenidor, el comerciant ha vist la maleta i un tors humà a l'interior, per la qual cosa ha avisat una ambulància que hi havia a la zona. El personal de l'ambulància ha comprovat que hi havia part d'un cadàver a l'interior i ha avisat la policia.

La policia ha informat en un comunicat que la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona investiga la troballa del cos. 

El cas està sota secret de sumari

Els Mossos han rebut l'avís a les 11 del matí d'aquest dimarts, i cap a la una del migdia s'ha procedit a fer l'aixecament del cadàver. La comitiva judicial se n'ha anat cap a les 13.25 hores. 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut